Ja bym dodał, żeby nie od razu dawać pełnego ognia tylko kulturalnie jak złapie te 90 stopni
To też zła metoda. Bo ja mam wskaźnik temp oleju i jak mam na temperaturze silnika 90 stopni, to na oleju jest dopiero 60-70. Więc niezdrowo dla turbiny. Czekam aż sięolej nagrzeje do 100 stopni i dopiero zaczynam przyciskać
U mnie na rozgrzanym silniku wskaźnik pokazuje ok. 80 stopni, więc gdybym miał czekać do 100 to nigdy bym sobie nie poszalał
Witajcie,
Nadszedł czas pozbycia się kilku zjeżdżonych opon z mojej octavki, ale nie wiem w jaki 'kulturalny' sposób pozbyć się tych opon (wyrzucenie do śmietnika/spalenie raczej sobie odpuszcze). Czy jest w krakowie jakiś skup starych zjechanych opon?
Trafiłem na stronkę tej firmy, ale minimalna ilość gum po który przyjeżdżają to 80 szt (auta osobowe), brak info o jakimkolwiek oddziale/filii w Krakowie lub w niedalekiej okolicy.
Zmieniłem dziś kapcie na zimówki, letnich się nie pozbywam a zupełnie zapomniałem że w piwnicy zalegają stare gumiaki, mój błąd :? Może spróbuje oddać jakiemuś maniakowi palenia gum, do tego na pewno się nadają
Ps. kojarzy mi się, że pod wiaduktem na 29 listopada jest jakiś skład gum, czy może ktoś potwierdzić?
Komentarz